parallax background

Over mij

Burn out coach


Yolanda Joosse


Mijn naam is Yolanda Joosse, burnout- en stresscoach. Wat ik het allerliefste doe is mensen begeleiden in hun zoektocht om dichter bij zichzelf te komen. Om te worden wie je in essentie bent. Het is namelijk zo ontzettend gaaf om te zien wat er gebeurt wanneer we op de diepte lagen van de mens verandering teweeg weten te brengen. Dat je in staat bent om je eigen pad weer te volgen.

De echte IK

In mijn praktijk zie ik dat door inzicht in patronen en valkuilen de echte IK eindelijk aan het roer kan komen en blijven. Dat de mogelijkheden eindeloos zijn om echt helemaal jezelf te mogen zijn, en om van daaruit jouw leven te leiden. Dat is het mooiste wat er is. Dat gun ik iedereen.

Basketbalcarrière

Door mijn basketbalcarrière op topniveau weet ik hoe het is om in je kracht te staan en het beste uit jezelf te halen. Ook ken ik de andere kant van de medaille. Wanneer je in het dagelijks leven door een burnout wordt beperkt en de impact die dit heeft op je (werk)leven (en je omgeving). De afgelopen jaren waren een ontdekkingsreis. En wat voor één. Ik heb mogen leren vertrouwen om mijn eigen pad te mogen bewandelen, om te doen en te laten wat werkelijk goed is voor mij en mijn eigen keuzes te maken. Ieder moment weer. Meer weten?


Lees verder

Neem contact op


    Deze website is onderdeel van Coachingspraktijk Floww.